Soppatorsk och blair witch project.

Ja man kan skriva mycket om helgen men gårdagen slog alla rekord iaf, va på jobb utanför sthlm kom dit vid 20 tiden och hemfärd vid 02 med min vita ferrari.
Vi stannade och åt i hummelsta eftersom det tydligen har öppet dygnet runt, med andra ord man kan alltid äta pytt i panna eller stekt falukorv även fast klockan är sådär 4 på morgonen och vilken dag som helst på året. Vi fortsatte efter att vi fyllt våra stackars magar med ja, det vart ju nästan frukost.
Efter ytterligare kanske 4 mil så börjar bilen sakta in på dubbelfilig väg någonstans mellan hummelsta och köping i urskogarna. DET ÄR SOPPATORSK klockan är halv 5 på morgonen vad gör vi ! Jag och Robert har suttit i baksätet och diskuterat diverse otroligt viktiga saker om både de ena och de andra. Plötsligt är vi båda tysta och det ända vi kan tänka på är blair witch project. 
För tro det eller ej men min vita ferrari går som ingen annan bil , men inte ens den nyaste ferrarin funkar utan bensin.
Men Kaj som dagen till ära va våran chaufför och karl nog att hoppa ur bilen och få stopp på en lastbil en mjölkbil från arla till och med, han fick skjuts in till köping för att hitta en bensinmack men för att kunna tanka utan bil krävs dunk, han knackade på hos farbrorpolisen och fick låna dunk och till och med skjuts tillbaka.
Detta kanske inte tog en kvart om jag säger så, undertiden han vi låsa hela bilen innifrån och spekulera i hur vi kommer bli mördade och insläpade i skogen.
Tillslut kom polisen med Kaj i spetsen UJUJ va snygga poliserna va hade han inte kunna messat och sagt det så man hade kunna snygga till sig lite ?
Med bensin i tanken igen tog vi oss till närmaste mack och kunde köra till örebro igen. Hemma va man vid 8 i morse, men tyckte ändå att det va en ganska rolig upplevelse måste jag säga !

Sirgay.


Kommentarer
Postat av: Robert

Sala?

2009-09-13 @ 22:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0