Kevin Murphy topstylist. och Måndag.

ja så va det måndag igen och väntar med spänning på morgondagen, start vid 8 med frukost med arbetskamraterna vid 10 drar vi till salongen med utbildning som sedan praktiseras på modeller från 13-16 ! Färgtekniker står på programet. Vid 18 blir det sedan stor inspirationsvisning från Matrix ! Längtar ska bli as roligt, lägger upp lite bilder från visningen i morrn, trendspaning vinter 09 !

Även fast det varit måndag har det faktist rullat på bra och inte lika jobbigt som de brukar ! 

Haft en säljare av ett helt nytt märke som lanserades i sverige i augusti i år så det känns ganska färskt ! Det va top stylisten Kevin Murphy som va trött på alla tunga och hårda styling produkter som fanns och började med att använda hudvård i håret på modeller, kändisar m.m. som han sedan utvecklade till en egen hårvårdserie med schampo, balsam , inpackningar/kurer och styling. Märket heter som skaparen själv Kevin Murphy och produkterna är HETA ! Riktigt bra tips för alla som är trötta på volym pulver som "dust it" eller vax som "de:fi".
Han är ju trots allt en av värdens hetaste stylister som gjort omslag till Austriensiska Vouge och varit personlig stylist åt kändisar som Kyle Minouge desutom gjorde saltvattensprayen till va den är idag !
Vem om inte han har känslan att ta fram rätt produkter !?


Kevin Murphy har även satsat på galet stilrena och snygga förpackningar.


Sirgay. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0